Gäspningar, illamående, yrsel och huvudvärk är alla en del av biverkningarna som kan uppstå

Dapoxetin är Priligy och det är för tidiga utlösningsändamål

köpa Priligy köpenhamn
köpa Priligy köpenhamn

Så vad gör Priligy faktiskt för att hjälpa?

Hur tar du Priligy? I vilken form blir det taget?

Finns det några varningsskyltar som är bättre kända som biverkningar?

Bör bara någon man ta detta läkemedel?

Vilka är oddsen för återhämtning?

Dapoxetin är Priligy och det är för tidiga utlösningsändamål

Detta är i princip ett ämne för killarna. Men om du är en kvinna som har en man med sådana problem kan du också läsa. PE står för för tidig utlösning och förmodligen mer diskret än att använda hela termen när man nämner det runt barn och några andra människor om du är generad över det. Om du är tillräckligt bekväm är det bra och många män möter problemet någon gång i deras liv. En av läkemedlen som kan hjälpa kallas Priligy. Det är också känt som Dapoxetin för vissa, så antingen är namnet rätt att använda. PE är en allvarlig fråga när det gäller mandom, för vissa män är det skadligt för deras liv i själva verket när man försöker ha en relation. Det kan vara skrämmande när du inte använder rätt manliga delar.

Så vad gör Priligy faktiskt för att hjälpa?

Mäns hälsa när det gäller sexualitet är det ingen mening att bara täcka den under mattan. Att möta problemet är rätt sak och om du verkligen är generad över att gå till läkaren , var inte det. Han har förmodligen sett många fall redan om det och det är hans uppgift att hjälpa till med alla slags frågor. Priligy är ett av de läkemedel som din läkare troligen kommer att förskriva för att bota det faktum att du kan utlösar för tidigt eller har mindre kontroll i allmänhet av utlösning. Tidigare har frågan behandlats mycket annorlunda med förmodligen mindre än gynnsamma resultat. Tänk bara, i dagens samhälle finns det faktiskt något som faktiskt kommer att hjälpa till med det och detta läkemedel är en av dem. Var inte blyg, fråga till din läkare om hela saken. Läkemedel finns där för ett syfte, inte för att missbruka utan för medicinska ändamål. När du tar detta läkemedel kommer din sexuella hälsa troligen att förbättras. Inga fler för tidig utlösning att oroa dig för dina interpersonliga relationer. Goda tider framöver när du försöker hjälpa dig själv. Det är värt varje krona eller sjukförsäkringsformulär du fyller i.

Hur tar du Priligy? I vilken form blir det taget?

De flesta läkare kommer förmodligen att förskriva tabletten för dig och instruera dig att använda den en till tre timmar innan de har samlag.

Finns det några varningsskyltar som är bättre kända som biverkningar?

Som med många andra receptbelagda och receptfria läkemedel finns det några biverkningar som kan uppstå. Detta är vanligt och vissa människor får dem inte ens. Men om du är bekymrad över något av det kommer biverkningarna att inkludera saker som yrsel, en svimningskänsla eller illamående. Det finns saker du kan göra för att försöka minska biverkningarna. En av dem är bara att få ett glas vatten och ta det med Priligy-tablett. Det är så enkelt och de flesta män gör det ändå. Det hjälper till att få tabletten till ditt system i allmänhet också snabbare.

Bör bara någon man ta detta läkemedel?

Svaret på den frågan är nej. Det finns män med olika svårighetsnivåer när det gäller nedsatt leverfunktion, och andra gånger kan en man använda CYP3A4-hämmare, vilket är ett stort problem. Även de andra sjukdomarna som en man kan ha som kan hindra honom från att få ta Priligy är hjärtsvikt, om du har en pacemaker som är permanent eller andra problem med hjärtat, såsom ischemisk hjärtsjukdom. Alla dessa är viktiga för hur denna medicinering kanske inte är för dig.

Vilka är oddsen för återhämtning?

Oddsen för att återhämta sig från dina sexuella problem är höga. För att vara lycklig måste du göra något åt dina sexuella problem, en man som tar hand om sig själv kommer alltid att göra rätt saker när det gäller det. Sexuella frågor måste hanteras som allt annat. Du borde vara nöjd med allt om dig själv och inte begränsa dig till att bara nöja dig med något som kan frustrera dig mer än någonting. På lång sikt kommer du att vara glad att du konsulterade din läkare och livet kommer att fortsätta med bättre självkänsla.

Lämna en kommentar

3 kommentarer

 1. Gosta Strom

   /  juni 30, 2020

  Efter att inte ha haft sex på länge. Jag var verkligen angelägen om att komma tillbaka i svängningen av saker och andra gången det tog det fungerade det som en charm. Detta är ett mirakelläkemedel

  Svara
 2. Stefan Stenbock

   /  juli 1, 2020

  Priligy innehåller en aktiv substans som kallas 'dapoxetin'. Detta tillhör en grupp läkemedel som kallas "selektiva serotoninåterupptagshämmare" (SSRI). Priligy kan också kallas ett urologisk läkemedel. Priligy ökar tiden det tar att utlösas och kan förbättra kontrollen över utlösningen.

  Svara
 3. Gjohl Eklund

   /  juli 2, 2020

  Priligy är indicerat för behandling av för tidig utlösning (PE) hos vuxna män i åldern 18 till 64 år. Den rekommenderade startdosen för alla patienter är 30 mg, tas vid behov cirka 1 till 3 timmar före sexuell aktivitet. Behandling med Priligy bör inte påbörjas med 60 mg-dosen. Priligy är inte avsett för kontinuerlig daglig användning. Priligy bör tas endast när sexuell aktivitet förväntas. Priligy får inte tas oftare än en gång var 24 timmar. Om det individuella svaret på 30 mg är otillräckligt och patienten inte har upplevt måttliga eller allvarliga biverkningar eller prodromala symtom som tyder på synkope, kan dosen ökas till en rekommenderad maximal dos på 60 mg taget vid behov ungefär 1 till 3 timmar före sexuell aktivitet. Incidensen och svårighetsgraden av biverkningar är högre med 60 mg-dosen. Om patienten upplevde ortostatiska reaktioner på startdosen, bör ingen dosökning till 60 mg utföras. En noggrann utvärdering av individuell nytta för Priligy bör utföras av läkaren efter de första fyra veckorna av behandlingen (eller åtminstone efter 6 doser av behandling) för att avgöra om fortsatt behandling med Priligy är lämplig. Information om effektivitet och säkerhet hos Priligy längre än 24 veckor är begränsad. Det kliniska behovet av att fortsätta och fördelningsriskbalansen i behandling med Priligy ska utvärderas minst vart sjätte månad.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *