Zyban (bupropion)

Zyban är bupropionhydroklorid (Amfebutamone hydroklorid) – Tabletter, m / r, f / c, bupropionhydroklorid 150 mg. Den används som sluta röka medicin.

Beställ Bupropion Online

Köp Zyban

Köp Zyban 150 mg

Dos

För vuxen över 18 år: starta 1-2 veckor före datum för rökstopp, som ursprungligen 150 mg dagligen under 6 dagar sedan 150 mg två gånger dagligen (max engångsdos 150 mg, max daglig dos 300 mg, minst 8 timmar mellan doserna.) Under behandling 7 -9 veckor, avbryta om avhållsamhet inte
uppnås på 7 veckor, överväga max. 150 mg dagligen hos patienter med riskfaktorer för kramper.

Cigarettrökning

Rökavvänjning åtgärder är ett kostnadseffektivt sätt att minska ohälsa och förlänga livet. Rökare bör rådas att sluta och erbjöd hjälp om intresserad av att göra så, med uppföljning vid behov.

Om möjligt bör rökare har tillgång till ett rökstopp klinik för rökavvänjningsprogram. Nikotin eplacement terapi och bupropion (Zyban) är effektiva hjälpmedel för att sluta röka för dem som röker mer än 10 cigaretter om dagen. Bupropion har använts som ett antidepressivt medel men dess verkningsmekanism vid rökavvänjning är oklar och kan medföra en effekt på noradrenalin och dopamin neurotransmission. Vareniklin är en selektiv nikotin receptorn partiell agonist användas som ett hjälpmedel för rökavvänjning. Nikotinersättning betraktas som farmakologisk behandling av val i förvaltningen av rökavvänjning.

Cigarettrökning ska sluta helt innan nikotinersättning. Om fullständig rökavvänjning inte är möjlig vissa Preparaten är licensierad för att användas som en del av ett program för att minska rökningen innan du slutar helt, den rökavvänjning regimen kan följas under en sluta försök.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *